Hlavní informace

Ref. č.: 08012024

Parťák na tvorbu webu (WordPress)

Pozice: Nezadáno

Začátek: Co nejdříve

Konec: Nezadáno

Město: Kyjov, Česká republika

Způsob spolupráce: Dlouhodobá spolupráce

Hodinová sazba: Nezadáno

Poslední aktualizace: 16. 4. 2024

Popis úkolů a požadavky

Nabízíme spolupráci s férovou reklamní agenturou, která je na trhu již dlouho. Jako reklamní agentura se v rámci požadavků zákazníků často setkáváme s požadavkem na vytvoření webových stránek. Jedná se většinou o klasické weby pro menší a střední firmy, které je možné většinou vytvořit pomoci WordPress šablon, ale někdy se nelze vyhnout individuálním požadavkům, které vyžadují zásah do kódování. 
Spolupráce na dálku s výjimkou, kdy tě občas budeme potřebovat u nás na schůzce se zákazníkem pro konzultaci (vždy přesně dohodnuto). Z toho důvodu hledáme člověka z blízka (již praktická zkušenost).

1) lokalita tedy nejlépe Kyjov a okolí - okres Hodonín
2) !!! SPOLEHLIVOST !!! - když dostanu vyjádření, "začnu na tom TEĎ dělat", tak to tak bude. Nikdo neřeší den, ale je problém, když se zeptám za měsíc po zahájení jak to jde a není hotová ani čárka. Necháme tě pracovat v klidu, ale po zkušenosti si domluvíme kontrolní dny, kdy budeme chtít vidět progres.  Bohužel zkušenost, kdy se slib "teď jdu na to" protáhl na měsíce a přišli jsme o klienta. 
NIKDO NEČEKÁ, ŽE PUSTÍŠ TUŽKU, ale pokud se domluvíme na termínu, BUDU DŮVĚŘOVAT, že ho budeš ctít alespoň rámcově. 
3) máš na to OPRAVDU kapacitu - pokud máš opravdu svůj čas vyblokovaný běžně na měsíce dopředu, asi to nemá smysl
4) potřebujeme tvůrce webu - grafiku a další si dodáme, není problém, je to náš denní chleba, od tebe budeme chtít požadavky jaký rozměr, podklad potřebuješ a my se s tím popereme
5) cena - půjde o projekty, tedy na základě náročnosti projektu se domluvíme, určitě máš zkušenost, protože i zákazník po nás bude chtít nějaký rozpočet. Pokud máš nějak nastaveno klidně napiš, dohoda je vždy o kompromisech.

Shrnutí osobnostních požadavků:
  • spolehlivost - umíš si plánovat čas a držet termín
  • projektové řízení - umíš fungovat na projektu
  • racionální přístup - když nemáš čas, řekneš to a navrhneš reálný termín

DÉLKA SPOLUPRÁCE - počítáme, že tu budeme i další roky, tedy pokud nám termíny budou fungovat a budeš fér stejně jako my - tak bez omezení. 

Kategorie

Tvorba webu - není nutná celá tvorba na míru WordPress Webové služby