Hlavní informace

HLEDÁME ZKUŠENÉ OBCHODNÍ ZÁSTUPCE

Pozice: Nezadáno

Začátek: Co nejdříve

Konec: Nezadáno

Město: Nezadáno

Způsob spolupráce: Dlouhodobá spolupráce

Hodinová sazba: Nezadáno

Poslední aktualizace: 6. 4. 2024

Popis úkolů a požadavky

  Obchodní zástupce

Jsme  dynamická společnost, která se specializuje na budování značek. Nabízíme příležitost pro obchodní zástupce, kteří se chtějí podílet na úspěchu naší společnosti.

Práce obchodního zástupce

Vaší činností bude získávání klientů pro naše služby v oblasti marketingu, IT, filmové produkce, grafiky, fotografování, 2D/3D animací.

První den u nás projdete školením, kde se naučíte vše potřebné pro úspěšný start. Po absolvování školení se pustíte do práce a začnete budovat svou vlastní klientskou základnu.

Cílový trh

Našimi cílovými klienty jsou společnosti z České republiky i z dalších zemí.


Finanční ohodnocení

V prvním měsíci práce budete hodnoceni na základě svých výsledků. Pokud splníte měsíční CashFlow ve výši 100 000 Kč, získáte fixní částku ve výši 30 000 Kč. Dále Vám bude vyplaceno 10% s prodeje a to i za předpokladu že daný obrat nesplníte.

Po prvním měsíci práce budete hodnoceni na základě svých výsledků a dostanete fixní finanční odměnu a procentuální odměnu z prodeje.


Benefity

Nabízíme flexibilní pracovní dobu a možnost práce z domova. Kromě toho nabízíme také další benefity jako je kvalitní zařízení, elektronika, firemní auto, zdarma školení od naší specialistky na davovou psychologii atd...

Možnost kariérního růstu

Pokud se ukážete jako úspěšný obchodní zástupce, máte možnost stát se vedoucím oddělení. Svůj tým lidí si buďto najdete sami a nebo Vám naše společnost lidi přiřadí. Touto pozicí Vám vzniká nárok na kancelář v místě Vaší potřeby, veškeré potřebné vybavení a firemní auto.


Zájem o tento projekt?

Projekt je možný i pro obchodní zástupce z jiných zemí.
Podmínkou je minimální roční zkušenost v oboru!
Znalost cizích jazyků je výhodou.

Pokud máte zájem o tento projekt, neváhejte nás kontaktovat.  

Kategorie

Logické myšlení Znalost vyjednávání Základy psychologie Základy znalosti typologie Znalost práce s Wordem Obchodní zástupce Obchodní marketing Logistické plánování