Hlavní informace

Vývoj aplikace / webové platformy / B2B společnost

Pozice: Nezadáno

Začátek: Co nejdříve

Konec: Nezadáno

Město: Praha 1, Česká republika

Způsob spolupráce: Pouze na projektu

Hodinová sazba: Nezadáno

Poslední aktualizace: 3. 3. 2024

Popis úkolů a požadavky

Milí Freelanceři, 

jsme společnost zabývající se výběrem a rozvojem vrcholového vedení společností. Nejsme součástí mezinárodní skupiny, naše služby jsou vyvíjeny lokálně. Pracujeme na projektech ve střední a východní Evropě. Loni jsme byli oceněni mezi TOP 10 executive search společností v Evropě.

Od loňského roku intenzivně pracujeme na digitalizaci a automatizaci našich služeb, jak interně, tak samozřejmě také pro naše klienty a kandidáty. 

V tento moment intenzivně pracujeme na projektu - tvorbě platformy, jednoho online/ webového místa, kam osoba / náš klient vstoupí - na základě svého emailu - a je schopen, na jednom místě vyplnit informace, které od ní potřebujeme a které v platformě budou pro konkrétní osobu přednastaveny - některé jsou sofistikovanější na základě číselníků, některé čistě jen textové. Potřebujeme, abychom byli schopni informace následně v konkrétním formátu generovat/exportovat ven - např do formátu pdf, následně ale také mít přístup a pracovat s daty, které se nám budou na základě vyplnění ukládat. 

Projekt je komplexní a bude vyžadovat detailní vysvětlení, proto děkujeme za pochopení zatím jen stručného popisu. 

Rádi bychom někoho, kdo by nám pomohl tuto platformu vytvořit a naprogramovat. 

Těšíme se na možnou spolupráci!


Kategorie

Vývoj databází Vývoj softwaru Webové aplikace Webové služby