Hlavní informace

Ref. č.: 5

Specialista na E-commerce Email Marketing

Pozice: Nezadáno

Začátek: Co nejdříve

Konec: Nezadáno

Město: Nezadáno

Způsob spolupráce: Dlouhodobá spolupráce

Hodinová sazba: Nezadáno

Poslední aktualizace: 4. 3. 2024

Popis úkolů a požadavky

Ahoj!

V naší začínající agentuře se specializujeme na email marketing v oblasti e-commerce a nyní hledáme specialistu na email marketing. Zkušenosti s konkrétními platformami jako Ecomail jsou vítány, ale jsme otevřeni i těm, kteří mají praxi s jinými systémy. Jako dynamická skupina s velkými plány si ceníme nadšení a odborných znalostí.

Ve vaší roli budete mít na starosti tvorbu a implementaci emailových kampaní. Tato práce bude zahrnovat spolupráci s naším designérem a copywriterem, abyste společně vytvářeli efektivní a vizuálně lákavé kampaně. Vaše případné dovednosti v oblasti copywritingu nebo designu budou pro nás velkým přínosem.

Ideální kandidát by měl mít zkušenosti s email marketingem a schopnost efektivní spolupráce v týmu. Nabízíme flexibilní spolupráci na freelance bázi a šanci být součástí ambiciózního týmu, který kombinuje talenty z České republiky a Slovenska.

Jak se přihlásit?

Máte zájem stát se součástí našeho týmu? Rádi bychom slyšeli o vašich zkušenostech a dovednostech v oblasti e-commerce email marketingu, copywritingu a designu. Zašlete nám prosím popis vašich zkušeností, kde specifikujete vaše dovednosti a praxi v oblasti email marketingu, designu, práce s drag & drop nástroji a copywritingu. Nezapomeňte nám také poslat příklady emailů, které jste vytvořili, abychom mohli lépe pochopit váš styl a kvalitu práce.

Dejte nám vědět, proč byste byli ideálním přírůstkem do našeho týmu. Pokud nás vaše přihláška zaujme, ozveme se vám a domluvíme online schůzku, kde probereme všechny podrobnosti a odpovíme na vaše otázky.

Těšíme se na vaši odpověď a ukázky vaší práce! 😎

Kategorie

E-Mail Marketing Copywriter Email Design Design