Hlavní informace

Obchodní zástupce POS stojanů

Pozice: Nezadáno

Začátek: Co nejdříve

Konec: 31. 12. 2024

Město: Humpolec, Česká republika

Způsob spolupráce: Dlouhodobá spolupráce

Hodinová sazba: Nezadáno

Poslední aktualizace: 26. 3. 2024

Popis úkolů a požadavky

 Hledáme dravého obchodníka, který se nebojí vyšlapávat novou cestičku. Je samostatný a akční, nemá problém si přisvojit nové informace a odpověď ne, jej nesrazí na kolena. Prodáváme POS stojan naplňující všechny kritéria udržitelnosti a k tomu zavádíme systém sdílení do firemních procesů. Naši hlavní zákazníci jsou výrobci a dodavatele zboží do maloobchodu a stejně tak řetězce a prodejny. Díky naší práci se dostanete do velice zajímavých prostředí velkých značek a atraktivních produktů.

Jsme Start-up a zatím si kompletní tým budujeme, páteřní tým ale již máme a tak zaručíme plnohodnotné zaškolení a zasvěcení  do všech  tajů našeho cirkulárního světa.
Abychom mohli plně naplnit potenciál našeho podnikání potřebujeme nyní aktivní vstup na trh a energickou komunikaci s budoucími zákazníky. 
Snahu odměníme podílem na zisku. Jak moc úspěšný bude prodej tak úspěšně se bude odvíjet i vlastní výdělek. Dále nabízíme základní paušál a příplatek na provoz automobilu. Při úspěšném rozvoji objednávek jsme otevření dalším benefitům či odměnám. Vše se dá dohodnout.

Setkáváme se v intervalu jednou za 14 dní u nás v Humpolci, není ale problém se setkat online nebo i v rámci návštěvy u zákazníka. Výsledky se reportují v pravidelných intervalech jednou týdne, nebo dle aktuální potřeby. Musíme hlavně o sobě vědět.

Naše požadavky:
  • Komunikativnost, samostatnost, neústupnost.
  • Řidičský průkaz skupiny B.
  • Základní znalost MS office, na uživatelské úrovni.
  • Znalost NJ nebo AJ výhodou, ne podmínkou.
  • Pozitivní myšlení a proaktivní přístup.
  • Vlastní tvorba jednoduché prezentace včetně práce s obrázky.

Náš projekt v sobě skrývá potenciál změnit svět!


Kategorie

Obchodní zástupce MS Office