Pomáháme šířit inspiraci a know-how: načerpejte rady od úspěšného freelancera Jana Kvasničky

Užitečných informací není nikdy dost. A obzvlášť v podnikání, ve kterém může i malá rada uchránit před velkým průšvihem. Proto jsme se rozhodli, že se nezaměříme jen na propojování firem a expertů na volné noze, ale přispějeme i ke vzdělávání a rozvoji podnikatelů. Jak? V prvé řadě prostřednictvím našeho blogu, co pro vás právě rozjíždíme, a dále podporou zajímavých „profreelancovsky“ naladěných projektů.

S radostí vám proto představujeme spolupráci s MladýmPodnikatelem.cz! Stali jsme se partnerem videorozhovoru se špičkovým UX expertem Janem Kvasničkou, který během téměř hodinového povídání s Jirkou Rosteckým prozradil třeba i to, kdy se dopracoval k prvnímu milionu (a kdy ho tedy můžete očekávat i vy :-)).

Rozhovor se ale netočil pouze kolem financí. Předá vám spoustu postřehů z nejrůznějších oblastí freelancingu, takže se mimo jiného dozvíte o budování značky, navazování kontaktů (což je záležitost, kterou jsme zařadili mezi 13 tipů pro shánění zakázek), organizaci práce a dalších tématech… Přehrajte si ho na stránce s videem.